صنایع دستی مس و خاتم – خاتم کاری روی مس

قیمت ظروف مس و خاتم

صنایع دستی مس و خاتم و خاتم کاری روی مس یک از هنر های بسیار کهن و زیبای صنایع دستی می باشد و امروزه شهر اصفهان پایتخت این هنر خاتم کاری می باشد .ظروف خاتمکاری روی مس هنر نصف جهان را می توان نمونه بسیار خوبی از هنر ناب ایرانی دانست.

فروش صنایع دستی مس و خاتم اصفهان با قیمت های مناسب به صورت عمده و تکی فراهم می باشد. محصولات خاتم کاری اصفهان نه تنها در ایران بلکه در کشورهای مختلف مورد توجه علاقه مندان به هنرهای دستی قرار دارد. یکی از محصولات صادراتی صنایع دستی ایران محصولات خاتم کاری روی مس می باشد.

برای آشنایی با هنر خاتم کاری و کسب اطلاعات بیشتر از خط تولید خاتم کاری هنر نصف جهان بعد از هماهنگی با پشتیبانی فروش به کارگاه های خاتم کاری واقع در شهر اصفهان متعلق به صنایع دستی هنرنصف جهان مراجعه نمایید.

خاتم کاری هنری است که با چوب، فلزات و استخوان ساخته می شود. خاتم ساز با ایجاد چند ضلعی ها و مثلث ها کنار هم طرح و نقشی زیبا به وجود می آورد. این هنر به دقت و حوصله ی فراوان نیاز دارد ، تهیه کردن اشکال ریز با ابعاد یکسان، نیاز به هنرمندی آشنا با مهندسی و ریاضیات دارد. خاتم کاری از هنر های دستی بسیار با ارزش و زیباست که در ایران قدمت طولانی دارد. با فروش خاتم کاری اصفهان با ما همراه باشد.

خاتم كاری

هرچه نقش و نگار و مثلث های سازنده خاتم ریزتر و کوچک تر باشند ارزش و جلوه ظاهری خاتم کاری بیشتر است. قسمت های گوشه در خاتم سازی باید کاملا قرینه و مساوی باشند. رنگ تمام چوب ها و چند ضلعی ها در خاتم کاری می بایست یکدست و دارای سطحی صاف باشند. از کاربرد های خاتم کاری نیز می توان به ساخت انواع ظروف و وسایل از قبیل: وسایل تزئینی، قاب، پیپ، انواع صندوق و صندوقچه، گلدان، صفحه شطرنج و تخته نرد، درب و پنجره و … اشاره کرد.

محصولات خاتم

محصولات خاتم از کهن تا به امروز دارای تنوع بسیار و محبوبیت زیاد در بین تمام فرهنگ ها و تمدن ها بوده است. انواع محصولات خاتم از برندهای با سابقه و معتبر را می توانید با ضمانت کیفیت از فروشگاه کثیری خریداری نمایید.

تمامی محصولات خاتم این فروشگاه با شناسنامه اصالت کالا به فروش می رسد. تنوع محصولات خاتم در این فروشگاه زیاد بوده که در این میان می توان به شکلات خوری، شیرین خوری، گز خوری، قندان، گلدان، ساعت، ظروف خاتم کاری شده، صفحه شطرنج و تخته نرد و سایر محصولات تزیینی خاتم کاری شده اشاره کرد. محصولات خاتم گزینه بسیار ارزشمندی بوده و بسیار مناسب به عنوان هدیه هستند.

مراحل ساخت خاتم

  • انتخاب زیر ساخت
  • تهیه و یا طراحی نقشه خاتم
  • تهیه و آماده کردن مواد اولیه براساس نوع کار و نوع طرح
  • پیچیدن خاتم
  • برش قطعات
  • چسباندن برش های خاتم بر روی سطح زیر ساخت
  • پرداخت و جلا کاری

قیمت ظروف خاتم کاری

قیمت ظروف خاتم کاری به عوامل مختلفی بستگی دارد. نمونه ای از با قدمت ترین هنر های ایرانی خاتم کاری است که برای ساخت این اثر هنری زمانبر نیروی انسانی، دقت بسیار بالا و حوصله ی بسیار نیاز است.

از این رو بسته به اندازه اشیای خاتم کاری شده، طرح و مدل خاتم کاری، مواد مورد استفاده، قدمت اثر و … قیمت ظروف خاتم کاری متفاوت است. هرچه سایز شیء خاتم کاری شده کوچکتر باشد نیاز به دقت و ظرافت بیشتری دارد، از این رو ابعاد کوچک اشیای خاتم کاری شده دلیل بر پایین تر بودن قیمت ظروف خاتم کاری نیست.

قیمت ظروف خاتم کاری روی مس

قیمت ظروف خاتم کاری روی مس در این فروشگاه به دلیل عدم واسطه گری و فروش مستقیم ظروف خاتمکاری روی مس شده، نسبت به سایر فروشندگان مناسبتر می باشد. اگر قصد خرید ظروف مسی خاتم کاری شده را دارید ما به شما کیفیت و قیمت ظروف مسی خاتم کاری شده را تضمین می دهیم. قیمت ظروف مسی خاتم کاری شده از آنجا که بر روی مس این هنر انجام می شود به کیفیت مس و درصد خلوص آن نیز بستگی دارد. قیمت صنایع دستی مس و خاتم شده را می توانید در سایت هنرلوکس مشاهده نمایید.

خاتم سازی در دوره قاجاریه

هنر خاتم سازی در زمان قاجاریه به موازات بی توجهی ها و سهل انگاری های دربار و دولت که نتیجه مستقیم آن وابسته ساختن مملکت به کشورهای دیگر بود، رو به انحطاط گذاشت و سازندگان محصولات دستی به تدریج از گردونه تولید خارج شدند و اگر هم هنوز کسانی مشغول به کار در این رشته بودند، تنها ذوق و علاقه شخصی شان آن ها را به هنر آبا واجدادیشان پیوند می داد.

در این دوره خاتم خریدار زیادی نداشت و فقط عده ای از بزرگان و اشراف این هنرمندان را برای خاتم کاری برروی وسایلی که از نظر آن ها تفاخر محسوب می شد مانند میز و صندلی و دیگر وسایل تزیینی به کار می گرفتند و فقط تعدادی از این وسایل به خارج صادر می شد.

در این دوره رواج کارهای بی ارزش و به اصطلاح بازاری تا حد زیادی به ارزش واقعی این هنر صدمه زد و از اعتبار آن کاست. این شاید تنها یک نقطه تاریک خاتم کاری در ایران محسوب شود.

خاتم سازی در دوره پهلوی

در سال 1309 ه ش و با تشکیل وزارت فرهنگ و هنر و ایجاد کارگاههای مختلف از جمله کارگاه مستقل خاتم سازی٬ هنرمندان اهل فن از گوشه کنار برای کار در این کارگاه دعوت شدند وهنر خاتم رونق و توسعه دوباره یافت. ازجمله هنرمندان خاتمساز که در راه اندازی این کارگاه نقشی حساس و تعیین کننده داشتند٬ می توان به محمد صنیع خاتم و برادرش محمد حسین صنیع خاتم از خاتم سازان بزرگ شیرازی اشاره کرد.

می توان گفت قسمت اعظم توسعه و گسترش خاتمسازی در ایران مدیون کوشش و تلاش بیش از حد استاد کاران خاتم در کارگاه وزارت فرهنگ و هنر سابق بوده است. اولین زحمت وهنر این استادان و هنرمندان، خاتم کاری ازاره های اتاقی در کاخ سعدآباد بود.

متاسفانه هنر و زحمت وکوشش خاتم سازان در این عصر بیشتر صرف خاتم سازی در تالارها و کاخ ها گردید و جنبه اشرافی و تزیین به خود گرفت و از هنر مردمی خارج گردید.

Rate this post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *